2014-09-02

HEJ SEPTEMBER

September är här och då startar hösten på allvar för mig. Årets först höstmånad är som ett nyår för företagare och det är nu vi har energi till att dra igång med våra planer.

Jobb, skola och husrenovering har rivstartat och det känns som om allt roligt sker på en och samma gång. Ett av våra roligaste företagsuppdrag närmar sig slutet och det är verkligen en härlig känsla att se resultatet av det vi skissade upp i våras. Det blir fantastiskt fint. Kunden verkar också nöjd med både funktion och form och det nya kontoret passar verkligen deras visuella identitet. För just den här kunden var flexibilitet viktigt och vi fick till riktigt bra lösningar med olika typer av mötes och arbetsplatser. Innan renoveringen bestod kontoret av långa korridorer med onödigt många smårum.


Vår ritning av kontorslösningen hos kund.



















Min äldsta har börjat förskoleklass och trivs som fisken i vattnet. Hon är en liten människa med en gammal själ och det känns som hon har gått och väntat på att få börja skolan i evighet. Nu äntligen ska hon få lära sig att räkna och läsa med små bokstäver. Igår fick hon sin första läxa och hon var så stolt och glad att jag trodde hon skulle spricka. Läxan var gjord innan vi hunnit äta middag och hon visade stolt upp resultatet för alla som ville se.

Foto: Pinterest

















Veckan har just börjat, solen skiner och idag ska vi lägga sista handen vid företagsjobbet jag nämnde ovan. Vi har varit med i hela processen från ritningar till styling. Idag ska vi fixa delar av det sistnämnda och fylla på med bestick, glas, porslin och blommor. Vi lovar bilder på Instagram så att ni får ta del av resultatet.

Ha en bra vecka och läs gärna om andra sidan av myntet här!

 L&L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar